Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Paaschocolade

Zorg voor een speciaal moment met Pasen door bedrukte paaschocolade weg te geven. Pasen is één van de belangrijkste en gezelligste dagen van het jaar. Bij Chocolawereld vindt u een ruim assortiment aan paasgeschenken die ideaal zijn om weg te geven aan uw personeel en relaties rondom Pasen. Pasen is een erg geschikt moment om uw waardering te tonen aan zowel uw eigen mensen op de werkvloer, als aan uw gewaardeerde klanten en relaties. Met unieke en gepersonaliseerde paascadeaus kunt u Pasen een stuk gezelliger maken. U kunt de paascadeaus uitdelen tijdens het ontbijt of verstoppen in de tuin voor de kinderen. Alle paaschocolade uit ons assortiment is geschikt voor zowel jong als oud.

Meer lezen >

Paaschocolade bedrukken

Alle paaschocolade uit ons assortiment kan bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Ook kunt u ervoor kiezen om de paasartikelen helemaal te laten opmaken in uw eigen huisstijl. Door deze persoonlijke draai geeft u uw geschenk meer waarde en maakt u de ontvanger nog gelukkiger. Met onze bedrukte paaschocolade tovert u bij iedereen een glimlach op het gezicht. Het bestellen en bedrukken van de paaschocolade is al mogelijk vanaf 50 stuks.

Meer lezen >

Paaschocolade met logo

Bij Chocolawereld kunt u makkelijk en snel paaschocolade met logo bestellen. In ons ruime assortiment is er voor iedereen wel wat te vinden. Wanneer u benieuwd bent naar hoe de paaschocolade eruit zal komen te zien met uw logo of tekst, kunt u gratis een digitaal drukvoorbeeld aanvragen. Op deze manier krijgt u een beeld van het eindresultaat. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >